REFERENTIES

waelens1
waelens2

Mai Waelkens

Als binnenhuisarchitecte en jonge designer zijn we blij mensen met zoveel talent durf en enthousiasme een beetje te kunnen begeleiden in hun eigen ideeën. Ze is leergierig en wil zich echt verdiepen in onze composiet materie. Wordt in de toekomst zeker vervolgd.

waelens3

Ben in bad.

rudivanbeek

Badontwerp door Bart Lens en Ben Steensels, vermarkt door de firma Lambrechts Sanitair. Zeer complex designitem waarbij in het concept de problematiek rond kraanwerk en verwarmingselement mee geïntegreerd werden.

lukvansoom1
koevansoom

Luc Van Soom

We kennen deze kempische kunstenaar al vele jaren en we hebben altijd een goede wisselwerking gehad. Luk is een verrijking in onze ateliers om mee samen te werken. Hij ontwierp voor ons ook een aantal badpootjes.

vanpraet
vanpraet2

Frans Van Praet

We werkten in het verleden vaker samen met Frans Van Praet. Het eerste wat we uitvoerden was het zitje “Drop” in vele kleuren maar ook voor éénmalige stukken kwam Frans Van Praet bij ons terecht.

belgacom1

Belgacom

Eén van onze letterlijk grootste projecten ooit was in samenwerking met de firma Petrus. Het was destijds de grootste reclamezuil in Belgie die enkele jaren langs de toegangsweg van de luchthaven Zaventem gestaan heeft. Naast het produceren van de stukken hebben we ook de begeleiding van de montage op de draagstructuur gedaan.

aalbekeaquafin

Aquafin

Voor de waterzuiveringscentrale van Aalbeke ontwikkelden we een volledig zelfdragende constructie in glasvezelgewapende polyester I-profielen.