HOSPITALISATIE

Naast onze standaard unit, die op een verrijdbaar kader wordt gemonteerd, zijn er vele inbouwmogelijkheden die wij kunnen aanbieden .
Alle gemonteerde en geplaatste units zijn opgebouwd uit ons unieke gietmateriaal en met composietlijmen gegarandeerd lekdicht aan elkaar verzegeld.
De deursystemen worden speciaal voor ons op maat gemaakt in een zeer hoogwaardig inox .
Het weerstaat urinezuren en vele andere agressieve chemische stoffen probleemloos. Ook een glasvariant van de deuren is verkrijgbaar in veiligheids of gelaagd glas.

kooien

Standaard unit

kat op hoogte kooien

Vrijhangend op draagkader en afgewerkt tot aan de muren . Er werd onder het afdektablet, door ons een holle ruimte voorzien en een frontplaat om alle nutsvoorzieningen zoals stopcontacten, zuurstofaansluitingen en water te integreren.

honden kooien

Totaalproject met op maat gemaakte en geplaatste, aangewerkte units.

hond douche maatwerk

Afspoeldouche concept.

kooien in polyster

Project van standaard units inclusief boven en zijafwerking aangepast aan bestaande kleuren en stijlen met toepassing van glasdeuren in gehard veiligheidsglas .

zijkant hondenkooi polyster
hond inloop kennel open

Inloopkennel waarbij 3mm dikke glasvezel gewapende platen op het metselwerk verlijmd worden. De wandnaden worden onderling en met de buloxiet bodemplaat door middel van composietlijm verzegeld. Ook inox deur en raamkader worden door ons voorzien en ingepast

Algemeen: Heeft u een project of zit u in een ontwerpfase, contacteer ons, met onze ervaring en kennis ter zake plannen wij graag met u mee.

Referenties:

  • Orion Noorderwijk (Herentals)
  • Sanimalia Diepenbeek (Hasselt)
  • Hulsterheide Tessenderlo